zusseninhetgroen-flower power

Herfsttooi Happy Together Festival

Herfsttooi is de titel van een festival dat in de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw een groot succes was in het Rijksmuseum Twenthe in Enschede. De kunstschatten werden in het museum getoond tussen de bloemsierkunst.

www.rijksmuseumtwenthe.nl

Nu is het geval dat ik toen al wel geboren was maar natuurlijk nog te jong ūüėČ Ik werd er gelijk helemaal Happy van dat vele jaren later het festival nieuw leven werd ingeblazen.

Kunst (o.a.Tischbein), bloemen gecombineert met muziek, lezingen, yoga, happy hapjes (picknick mand), romantische film, photobooth, workshops bloemenkrans en dromenvanger maken. Helemaal mijn ding. In het prachtige Rijksmuseum en binnentuin, zonnetje scheen en gezelligheid. Echt Happy Together.

Flowerpower

Waar m’n hart helemaal sneller van ging kloppen was D√© Selfie Service voor het museum. Dat beloofde wat.

“Laat je omturnen door deze happy together experience met h√©t onmisbare tijdsicoon en plenty love & peace”

Eigenlijk durfde ik niet, maar als ik het nu niet doe krijg ik nooit meer zo’n kans, bedacht ik me.

Lang haar leek mij ook wel leuk. Wel een beetje g√™nant op straat …… Pffff toch maar doen.

En zie het resultaat.

Flower Power

Dankjewel:

  • Rijksmuseum Twenthe
  • Prins Bernhard Cultuurfonds
  • Ministerie OCW
  • G.J. van Heek jr. Fonds
  • M.A.O.C. Gravin van Bylandt Stichting
  • Vrienden en Weldoeners

voor deze geweldige ervaring.

Maureen

%d bloggers liken dit: