Damai Victoria dekbedovertrek - zussen in het groen

Flower Bomb

Victoria Burgundy

Bloemen in volle bloei staan uitbundig afgebeeld op het dekbedovertrek Victoria van Damai. De intense kleuren en verschillende lagen geven een prachtige diepte aan het geheel.

Victoria Damai close up zussen in het groen
Victoria Burgundy by Damai

Maar wat dit dekbedovertrek echt uniek maakt is het grafische honingpatroon dat over het ontwerp heen ligt, als een dun transparant laagje, wat dit prachtige kunstwerk als ware beschermt. Een echte eyecatcher voor in de slaapkamer waar je iedere dag vrolijk van wordt.

Victoria Burgundy- eclectisch- Zussen in het groen

Delphine Gold

Damai - Delphine Gold dekbedovertrek - zussen in het groen
Delphine Gold eyecatcher in de slaapkamer

Een explosie aan wilde bloemen staat afgebeeld op het Delphine dekbedovertrek van Damai, een echte eyecatcher! Geel, oranje, roze; wat is er allemaal wel niet te zien?

Delphine Gold close up - Zussen in het groen
Close-up Delphine Gold by Damai
Damai Delphine Gold - Zussen in het groen
Delphine Gold

De mooiste bloemen schitteren tegen een gouden ondergrond, wat veel kleur en vooral een beetje zon oplevert in de slaapkamer. Iets wat we nodig hebben tijdens de grijze winterdagen

En voor de koukleumen onder ons heeft de Damai de volgens oplossing

Damai Home - Plaid Mali Yellow - Zussen in het groen
Damai Home – Plaid Mali

Creëer een warme en gezellige uitstraling met dit prachtige Mali plaid van Damai. De warme kleuren en de grove franjes geven een gezellige uitstraling. Het plaid is onder andere gemaakt van Mohair, dit is een superzachte en dikke wol die veel warmte geeft als je lekker in het plaid wegkruipt!

Warm Flanel - Groove by Damai - Zussen in het groen
Groove Gold zacht flanel

Classy, jazzy en alles draait hierbij om comfort. We hebben het over de Groove van Damai. Dit ontwerp heeft ook in deze versie de stoere vintage look, verkregen door de speciale behandeling: enzyme washed. Dit easy going ontwerp van Damai wil je gewoon hebben tijdens de koude winterdagen!

Voor meer inspiratie kijk op :

%d bloggers liken dit: